Следвайте Гласове в Незабавната реакция на лидерите на страните от НАТО

...
Следвайте Гласове в Незабавната реакция на лидерите на страните от НАТО
Коментари Харесай

Захарова: Мигновените обвинения на Запада към Русия за смъртта на Навални са саморазобличителни

Следвайте " Гласове " в 

" Незабавната реакция на водачите на страните от НАТО на гибелта на Навални под формата на директни обвинявания към Русия е саморазобличителна ". Това написа представителят на съветското Външно министерство Мария Захарова в Telegram в коментар на новината за гибелта на опозиционера Алексей Навални.

" Все още няма съдебно-медицинска експертиза, а заключенията на Запада към този момент са подготвени ", добави Захарова.

Същевременно прессекретарят на президента Дмитрий Песков съобщи, че съветският президент Владимир Путин е бил осведомен за гибелта на Алексей Навални, оповестяват съветски медии.

Песков сподели още, че в този момент, съгласно негова информация, в сходство с настоящите правила Федералната работа за осъществяване на наказванията се занимава с всички инспекции и уточнения.

Отговаряйки на въпрос за аргументите за гибелта на Навални, Песков сподели, че не знае. „ Зависи от лекарите да схванат това “, сподели още Песков.

По-рано Управлението на Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви за гибелта на Алексей Навални.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР